Imi face din nou placere sa va invit la o intalnire deosebita, organizata, ca de obicei, de echipa Exotique, in ShowRoom-ul nostru. Miercuri, 23 mai, de la ora 18.00, va astept la un dialog cel putin interesant despre Scoala Intregului, tehnicile pentru cresterea potentialului uman si formulele pentru descoperirea si organizarea energiilor din locul in care traim, cu Maestrul Alexandru Relu Culcea, fondatorul Scolii Intregului AIO.

Publicat in Despre Exotique

Ieri dupa-amiaza, cu prilejul Zilei Regalitatii, am avut onoarea sa ma numar printre invitatii Familiei Regale a Romaniei la Garden Party-ul organizat la Palatul Elisabeta. Am reprezentat, cu mandrie, brandul Exotique, Furnizor al Casei Regale. Am luat parte la un eveniment deosebit ce devine o frumoasa traditie prin care se comemoreaza cele trei momente marcante din istoria noastra, petrecute pe 9 si pe 10 mai: 10 mai 1866, cand Carol I devenea Domnitor al tuturor romanilor, 9 mai 1877, cand Romania isi declara independenta de Stat, si 10 mai 1881, proclamarea Regatului Romaniei.

Alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai s-au aflat Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. La Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta, Familia Regala a invitat reprezentanti ai tuturor comunitatilor si profesiilor din Romania. De Ziua Regalitatii, au venit sa-l felicite pe Majestatea Sa Regele Mihai politicieni, actori, cantareti, sportivi, jurnalisti. Printre participantii la eveniment s-au numarat Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1, Toader Paleologu, candidat la Primaria Sectorului 1, Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, Valentin Stan, analist politic si jurnalist.
La Garden Party au participat si Furnizori ai Casei Regale, printre care creatorul de moda Alexandru Ciucu, impreuna cu sotia lui, cantareata Alina Sorescu, reprezentanti ai Hotelului Carol Parc si ai Domeniului Coroanei Segarcea.



Publicat in Stil de viata
Joi, 03 Mai 2012 18:27

Zilele Regalitatii in Romania

In perioada 4-10 mai, Carol Parc Hotel gazduieste un eveniment deosebit, la care imi face placere sa va invit: Zilele Regalitatii in Romania. Cu acest prilej, furnizorii Casei Regale a Romaniei, printre care se numara si magazinele Exotique, prezinta publicului larg o expozitie ce cuprinde obiectele, accesoriile, piesele vestimentare si aranjamentele florale preferate de Casa Regala.

Publicat in Stil de viata
Te afli aici: Articole filtrate dupa data: Mai 2012