Aseara, intr-o atmosfera profund impregnata de Feng Shui, am inaugurat, alaturi de multi prieteni dragi, dar si de oameni care, sper eu, ne vor deveni prieteni, noul ShowRoom Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B. Ne-am lasat cu totii fermecati de vraja Orientului si am deschis impreuna acest nou univers Exotique, pe care l-am gandit ca un spatiu eclectic, cu influente de design de pe trei continente. Intr-un singur loc, am reunit, pentru voi, dragi prieteni Exotique, piese de mobilier innobilate de trecerea timpului, decoratiuni chic, accesorii cu stil si corpuri de iluminat pentru spatii cu personalitate, pe care va invit sa le descoperiti in cel mai nou ShowRoom Exotique.
Am savurat impreuna un cocktail, ne-am delectat cu prajiturile oferite de Anamaria Prodan si am avut parte de surprize pe cinste la tombola cu premii speciale oferite de magazinele Exotique, arhitecta si maestrul Feng Shui Cristina Groza, Decora Design si Anamaria Prodan.
M-am bucurat tare mult sa am alaturi, in aceasta seara deosebita pentru mine si echipa Exotique, prieteni de suflet, clienti fideli, care urmaresc cu entuziasm fiecare piesa noua disponibila in magazinele noastre, clienti mai noi, care au patruns de curand in universul Exotique, si vechi colaboratori. Am fost fericita ca printre cei care ne-au fost alaturi s-au numarat Mihaela Borcea, Anamaria Prodan, Galyna Pinzari (Inari Beauty Fashion Lounge), actorul George Mihaita, Ioan Haiduc, dar si multi alti invitati, printre care si Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise, de la ARENA Communications. A fost o seara minunata, in care v-am simtit pe toti cei prezenti membri ai familiei Exotique, si pentru asta va multumesc!

Publicat in Despre Exotique

Cand pornesti la drum in casa noua, trebuie sa sarbatoresti cum se cuvine! Miercuri, 27 martie, la orele 17.00, va invit la deschiderea noului ShowRoom Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B. Intr-o miercuri exotica, va dau intalnire la un cocktail cu surprize de zile mari, dintre care va dezvalui una pentru care nu trebuie sa ratati acest eveniment pe care l-am pregatit cu tot sufletul, special pentru voi: tombola cu un premiu constand intr-un curs gratuit in valoare de 500 euro, acordat de Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din Romania acreditat international.
Casa este, probabil, cea mai bogata oglinda in care ne putem descoperi pe noi insine: asa cum am fost, asa cum suntem si, nu in ultimul rand, asa cum vom fi. Aranjarea casei este o provocare, pentru ca, prin fiecare element de design pe care il adaugam sau il eliminam din decor, casa renaste impreuna cu noi, cu visele si aspiratiile noastre. Ne place sa credem ca Exotique este mai mult decat un brand, un lant de magazine, o galerie de arta sau o expozitie. Este un drum initiatic, o calatorie magica prin care dorim sa aducem mai aproape de voi minunatii din lumea intreaga, prin care sa conferiti casei voastre un suflu nou. De aceea, ShowRoom-ul Exotique din soseaua Pipera-Tunari este organizat pornind de la un concept original, ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat de pe trei continente.
Va astept cu mult drag sa fiti alaturi de noi, echipa Exotique, la deschiderea noului nostru ShowRoom!

Publicat in Despre Exotique
Te afli aici: Articole filtrate dupa data: Martie 2013