Despre Emidale (3)


Miercuri, 13 Iunie 2012 20:09

Emidale la ceas aniversar

Scris de Pusa Hack

Inainte de Exotique a fost Emidale... Povestea cu sclipiri de paiete, strasuri, si cristale Swarovski, dantele, broderii si alte materiale fine a inceput in urma cu doua decenii, mai exact in 1992, cand, impreuna cu sotul meu, Andrew, am pus bazele unei afaceri originale pe piata din Romania, o afacere care sa vina in intampinarea creatorilor curajosi si independenti. Asa a luat nastere, pe Calea Vacaresti, intr-o magazie mica, Emidale, brandul care, douazeci de ani mai tarziu, avea sa devina cel mai mare depozit en gros de accesorii pentru industria textila din Romania.
Sambata, 05 Noiembrie 2011 11:40

Emidale la Muzeul National de Geologie

Scris de Pusa Hack

Intre 3 si 6 noiembrie, vizitatorii care trec pragul Muzeului National de Geologie sunt invitati la expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase ┼či semipretioase, organizata cu ocazia sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. La fel ca la editiile anterioare, la standul Emidale sunteti asteptati cu spectaculoase bijuterii Swarovski si cristale in culori si forme deosebite! Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietati de pietre pretioase, precum safire, rubine sau smaralde, fie in forma lor naturala, fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase. Expozitia poate fi vizitata intre orele 10.00 si 19.00, intre 3 si 6 noiembrie. (Foto: Stock.XCHNG)
Duminica, 01 Mai 2011 09:27

Emidale, mereu in top

Scris de Pusa Hack

De aproape 20 de ani, cand vine vorba de accesorii vestimentare pe piata din tara noastra, un nume revine constant pe buzele celor mai importanti designeri sau producatori de confectii si ale celor mai renumite case de moda si mercerii de la noi. Un nume poetic, cu rezonanta orientala: Emidale, brand nascut din nestinsa pasiune pentru frumos ce o insufleteste pe Pusa Hack, cea care a dat viata si brandului Exotique.
Cand pasesti in sediul central Emidale din Bucuresti, te simti ca si cand ai fi intrat in paradisul la care viseaza, fara indoiala, orice fetita: o lume creata parca pentru papusa preferata, cu sclipiri de paiete, de strasuri, si, de ce nu, de cristale Swarovski, cu dantele, broderii si alte materiale fine. Intr-un spatiu generos, de 2.500 metri patrati, este universul accesoriilor pentru industria textila, de la benzi de satin, ata si ace de cusut, fermoare, nasturi, catarame si capse la elastic, foarfece, arici, pasmanerii, utilaje industriale, manechini de plastic si reglabili. Cam tot ce isi poate dori cineva pasionat de confectii. De la Emidale se aprovizioneaza designeri celebri, precum Catalin Botezatu (imaginea brandului Exotique), Liza Panait, Doina Levintza, Mircea Barbulescu, Mihai Albu, Cristian Ciobanu, Adina Buzatu, Laura Olteanu, Cosmina Englizian, Roxana Butnaru sau Eli Laslean. Si tot Emidale este numitorul comun pentru producatori renumiti: Brainconf, Cavaliere, Mexton, RoxyStyle, Tina R , Nissa, Calin Events, Atmosphere Design Fashion, Lux Lorelei. Producatorii de rochii de mireasa, producatorii de costume de dans si scenografii pentru piesele de teatru se numara si ei printre clientii fideli ai Emidale. O categorie importanta de clienti o reprezinta producatorii de bijuterii, care gasesc la Emidale diverse tipuri de cristale Swarovski, perle, pietre semipretioase, margele si alte accesorii care le transforma creatiile in produse unicat.
Te afli aici: Despre Emidale