Marti, 28 Iunie 2011 10:15

Feng Shui, o cale spre implinirea sufleteasca

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(15 Voturi)

Cand vorbim de Feng Shui ne referim la o metoda de gandire bazata pe principiile fundamentale ale gandirii traditionale chineze (circulatia energiei - Chi-ul, Yin si Yang, teoria celor cinci elemente primordiale). Multe practici terapeutice, precum acupunctura, shiatsu si chiar artele martiale (Tai-chi, Yi-ching) sunt inspirate din Feng Shui. Este o metoda ancestrala care ne invata cum sa ne amenajam spatiul in care traim pentru a ne implini fizic, moral si intelectual.

Feng Shui-ul ne ajuta sa descoperim elementele care ne leaga de natura. Feng Shui-ul ne confera stabilitatea necesara pentru a accede la fericire, pentru a ne rezolva problemele si pentru a face fata stresului de zi cu zi. Omul modern pierde adesea din vedere adevaratele valori si chiar adevaratele sale nevoi. Feng Shui-ul isi propune sa ne impace cu noi insine si sa ne confere un echilibru in ceea ce priveste propriile noastre exigente.
Cu un minimum de schimbari aduse spatiului in care locuim nu numai ca putem imbunatati ambianta, ci ne putem transforma locuinta intr-un filtru care canalizeaza energia si ne protejeaza bunastarea. In acelasi timp, Feng Shui-ul ne invata cum sa gestionam anumite aspecte ale vietii de zi cu zi, cum sa devenim mai siguri pe noi si cum sa ne cream un microunivers care sa raspunda asteptarilor noastre. De aceea, specialistii recomanda amenajarea locuintei in functie de personalitate, pentru a stabili un contact mult mai strans cu noi insine.
Principiile Feng Shui se adapteaza perfect la orice societate occidentala, insa cel mai important este sa le adaptam in functie de propriile noastre asteptari si nevoi. Feng Shui-ul cere rabdare si capacitate de introspectie. Trebuie sa fim constienti ca nu putem schimba totul in doar cateva zile. De aceea, echipa Exotique va sta alaturi si este gata sa va ofere sfaturile de care aveti nevoie daca va hotarati sa insuflati caminului dumneavoastra spiritul Feng Shui. Va vom ajuta sa gasiti acele obiecte care sa aduca in casa dumneavoastra bucurie si energie pozitiva!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique Feng Shui, o cale spre implinirea sufleteasca