Sambata, 01 Octombrie 2011 21:41

Despre astrologie, intr-o Miercuri exotica

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

Sper sa ne vedem in curand la cea de-a doua intalnire din seria Miercurea exotica, in 5 octombrie, incepand cu orele 17.00, in Showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4). Astept cu mare drag sa ne reintalnim, sa discutam despre oameni si lucruri care ne bucura sufletul si ne incanta ochii! Pentru intalnirea noastra din prima miercuri a lunii octombrie, am ales ca subiect un domeniu care, din cele mai vechi timpuri, nu conteneste sa ne fascineze, astrologia.

Universul este ca o carte, nu trebuie decat sa stim sa o citim. Aceasta pare sa fi fost convingerea sumero-babilonienilor, cei carora li se datoreaza impartirea constelatiilor sub forma zodiacului pe care il cunoastem astazi. Este intr-adevar zodia in care ne nastem determinanta pentru caracterul si personalitatea noastra? Sa te nasti sub o stea norocoasa - un simplu mod de a spune sau mult mai mult de atat? Este astrologia o stiinta veritabila sau tine mai degraba de superstitie? Sunt doar cateva din intrebarile care imi vin in minte cand ma gandesc la astrologie.
Va invit sa gasim raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele impreuna, ghidati in incursiunea noastra prin universul fascinant al astrelor de invitata speciala a acestei Miercuri exotice, doamna astrolog Cristina Vanea, care ne va ajuta sa patrundem tainele astrologiei.
Nu uitati ca, timp de o saptamana, incepand cu 5 octombrie, Showroom-ul nostru va asteapta cu reduceri la toate produsele: 5% la cumpararea unui produs, 2x5% la cumpararea a doua produse, 3x5% la cumpararea a trei produse.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique Despre astrologie, intr-o Miercuri exotica