Miercuri, 05 Octombrie 2011 01:23

Va astept la o noua seara bio

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(12 Voturi)

Prima seara bio organizata in Showroom-ul Exotique s-a bucurat de mare succes, asa ca am decis sa continuam aceasta serie de intalniri. Va invit sa treceti pragul Showroom-ului nostru si saptamana aceasta, joi, 6 octombrie, de la orele 18.00, sa aflam impreuna secretele germenilor si ale vlastarilor incoltiti si sa ne delectam cu dulceturi naturale fara zahar.
La fel ca la prima editie, prietenii nostri de la El-Dor Plant, specialisti in alimentatie sanatoasa si produse raw-food, vor prezenta alimente care nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru. Data trecuta am savurat impreuna sucul de grau incoltit, de aceasta data vom afla in ce constau beneficiile pentru sanatate ale vlastarilor de broccoli, lucerna si trifoi.

La cea de-a doua seara bio organizata in Showroom-ul Exotique ni se vor alatura si reprezentantii companiei SonImpex, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, producatoare a binecunoscutului magiun de prune Topoloveni. Dupa cum probabil stiti, magiunul de Topoloveni este primul produs romanesc in topul calitatii europene si primul aliment traditional romanesc recompensat cu distinctia Superior Taste Award, de catre International Taste and Quality Institute, din Bruxelles.
Noua seara bio se anunta a fi una de-a dreptul... delicioasa! Va astept cu drag! (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus