Joi, 06 Octombrie 2011 15:15

Astre si arome la Miercurea exotica

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(13 Voturi)

Ma bucur nespus ca ati raspuns in numar mare invitatiei de a ne fi alaturi si la cea de-a doua intalnire din seria Miercurea Exotica, gazduita, asa cum v-am obisnuit, in cadrul primitor si confortabil al Showroom-ul Exotique. Am petrecut impreuna o seara placuta, relaxanta, am visat la noi orizonturi, ne-am lasat purtati de invitatii speciali catre noi lumi si ne-am detasat, pentru cateva ore, de problemele noastre de zi cu zi. Timpul a zburat ca prin farmec, intalnirea noastra s-a terminat, insa eu va lansez deja invitatia pentru Miercurea exotica a lunii noiembrie, care imi doresc sa fie cel putin la fel de captivanta!

As putea spune ca la Exotique a fost seara astrelor si a aromelor. Doamna Cristina Vanea, binecunoscut astrolog, ne-a purtat printr-o incursiune in domeniul pe cat de vast pe atat de fascinant al astrologiei. Pentru toti cei prezenti a fost o ocazie de a afla pe viu, de la un specialist, care este importanta ascendentului pentru zodie sau ce ne rezerva astrele fiecaruia dintre noi in anul 2012. La randul ei, doamna doctor Angela Laur, specialista in aromaterapie, ne-a rasfatat cu uleiuri eterice, pure, naturale, ne-a prezentat virtutile aromaterapiei si ne-a invatat cum sa alegem esentele potrivite in functie de starea de spirit si de problemele pe care dorim sa le remediem.
Si de aceasta data, seara s-a incheiat cu anuntarea fericitilor castigatori ai tombolei noastre cu premii constand in minunate cadouri de la Exotique, o consultatie de aromaterapie din partea doamnei doctor Angela Laur si o o consultatie astrologica oferita de doamna Cristina Vanea.
Va dam intalnire cu noi surprize la Miercurea exotica a lunii noiembrie!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus