Vineri, 07 Octombrie 2011 20:53

O intalnire sub semnul alimentatiei sanatoase

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(13 Voturi)

Ieri pot spune ca a fost inca o seara reusita in Showroom-ul Exotique. Dupa intalnirea pe teme de astrologie si aromaterapie de miercuri, seara zilei de joi a stat sub semnul sanatatii si al alimentatiei sanatoase. Produsele bio au fost puse la dispozitie cu generozitate, asa cum ne-au obisnuit deja, de prietenii nostri de la El-Dor Plant. Ne-am bucurat ca, la aceasta noua editie a serii bio, produselor de tip raw-food li s-au alaturat bunatatile ca la mama acasa de la fabrica de magiun de Topoloveni, reprezentata de doamna Diana Sonia Stanciulov.

La fel ca saptamana trecuta, produse precum sucul din iarba de grau sau vlastarii de broccoli, lucerna si trifoi au fost extrem de apreciate de participantii la seara bio, consumatori atenti la sanatatea lor si preocupati sa-si procure o hrana cat mai vie, cu proprietati nutritionale deosebite. La randul lor, delicatesele 100% naturale ale fabricii de la Topoloveni au fost si ele la mare cautare. Am savurat impreuna magiunul de prune, dulcele sanatos (asa cum este el numit de prof. Gheorghe Mencinicopschi), atenti la explicatiile doamnei Diana Sonia Stanciulov. Dupa cum bine stiti, magiunul de Topoloveni este o excelenta sursa de fibre, proteine si antioxidanti, fiind un produs produs natural din prune, fara zahar sau alte adaosuri alimentare. Nu intamplator, fabrica de la Topoloveni este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei! In plus, magiunul de Topoloveni este si multiplu medaliat de Institutul de Gust si Calitate din Bruxelles.
Nu pot decat sa constat cu placere cum initiativa Exotique de a organiza o seara dedicata discutiilor despre sanatate si alimentatie se bucura de tot mai mult succes, de la saptamana la saptamana.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique O intalnire sub semnul alimentatiei sanatoase