Marti, 18 Octombrie 2011 13:43

Pentru o viata armonioasa

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(18 Voturi)

Miercuri, 26 octombrie, de la ora 18.00, va invit cu drag sa ne faceti din nou o vizita la Showroom-ul Exotique, pentru o noua intalnire dedicata unui stil de viata sanatos, frumos, armonios. Evenimentul pe care, personal, il astept cu nerabdare, l-am intitulat, sugestiv, GetFit & Raw-Food, pentru ca, alaturi de partenerii nostri fideli de la El Dor Plant se va afla si domnul Cristian Margarit, cunoscutul si apreciatul consultant in nutritie si fitness, reprezentant Get Fit.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care inca nu il cunosc pe Cristian Margarit, iata cateva realizari care il recomanda: absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Cristian Margarit este, dupa cum se descrie el insusi, un autodidact in domeniul sportului si nutritiei, fiind pasionat de tot ce inseamna sanatate. In anul 2001, Cristian Margarit a pus bazele unei comunitati online de oameni pasionati de fitness si de un stil de viata sanatos, care numara astazi peste 8.000 de membri. L-am invitat pe Cristian Margarit sa ne vorbeasca si sa ne convinga, daca mai este cazul, ca doar printr-un stil de viata sanatos ne putem pastra tineretea. Alaturi de o alimentatie naturala, echilibrata, fitness-ul este una dintre solutiile cele mai la indemana pentru a ne mentine in forma. Nu este neaparat nevoie sa mergem la sala ca sa facem fitness, cu toate ca ideal ar fi sa beneficiem de indrumarea unui antrenor. Exercitii de fitness putem face si acasa, conditia principala este sa avem vointa si sa ne dorim cu adevarat sa ne simtim bine cu noi insine.
La intalnirea de miercuri, 26 octombrie, ne propunem sa abordam si doua teme la care nici unul dintre noi nu poate ramane indiferent acum, cand sezonul rece bate la usa, cu un intreg alai de neplaceri, care mai de care mai de temut, de la raceli la viroze si gripa: Miroase a iarna. Ce facem cu dieta? si Mentinerea sanatatii, cresterea energiei si intarirea imunitatii in sezonul rece. Va invit sa aflam impreuna, de la invitatii serii, Cristian Margarit si specialistii in alimentatie sanatoasa de la El Dor Plant, care sunt acele mici trucuri cu efect garantat, ce ne pot ajuta sa facem fata cu brio provocarilor pentru sanatate din aceasta perioada a anului.
Asa cum ne-au obisnuit, prietenii nostri de la El Dor Plant ne vor rasfata cu bunatati naturale si ne propun, pentru intalnirea de miercuri, un festin organic, ieftin si sanatos, din care nu lipsesc salatele de germeni si produsele de tip super food: goji, maka powder, curmale, nuci sau seminte.
Seara nu ar fi completa fara mult asteptata tombola. Premiile se anunta a fi, si de aceasta data, cel putin tentante. Nu va spun decat ca vom oferi produse raw food si cadouri Exotique, si ca premiul principal va consta intr-un pachet de suplimente nutritive anti-ageing de la New Foods.
Sper ca v-am trezit curiozitatea si pofta de sanatate! Va astept cu drag la un suc verde, ceai aromat si povesti cu suflet! (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus