Marti, 25 Octombrie 2011 15:12

Ziua Majestatii Sale Regelui Mihai I, o zi istorica

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(16 Voturi)

Ziua aceasta de 25 octombrie este una cu totul deosebita. Astazi, Majestatea Sa Regele Mihai I implineste 90 de ani si, tot astazi, dupa 64 de ani, Majestatea Sa s-a adresat din nou natiunii de la tribuna Parlamentului. Ma alatur si eu celor care, in aceasta zi cu o insemnatate istorica, ii ureaza Majestatii Sale Regelui Mihai I un sincer La Multi Ani! Sunt mandra si onorata ca Exotique este Furnizor Oficial al Casei Regale!
In discursul sau, Majestatea Sa ne-a adresat tuturor indemnul de a continua eforturile pentru a deveni o tara respectata in lume si ne-a reamintit de prima noastra datorie, ca romani: aceea de a ne respecta trecutul, pentru a ne putea pregati viitorul.
Imi aduc aminte cu emotie de ziua de 13 mai a acestui an, cand, la Palatul Elisabeta, cu ocazia ceremoniei de acordare a titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale altor noua companii romanesti, am avut onoarea sa stau langa Majestatea Sa Regele Mihai I. Pentru Exotique, aceasta distinctie este o dovada de pretuire care ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa fim mereu mai buni.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus