Joi, 27 Octombrie 2011 16:25

Pledoarie pentru o alimentatie sanatoasa

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(18 Voturi)

Mens sana in corpore sano. Cata dreptate aveau anticii! Dar ce ne facem noi, cei de astazi, oameni mereu grabiti, ocupati, stresati… Mai avem oare timp sa reflectam la acest aforism? Incercam oare sa ne ghidam dupa el in viata noastra de zi cu zi? Sper ca intalnirea organizata in Showroom-ul Exotique seara trecuta, intitulata, sugestiv, GetFit&Raw-Food, ne-a convins pe toti cei prezenti de importanta alimentatiei echilibrate, cat mai naturale, si a miscarii pentru o viata sanatoasa. Cu atat mai mult cu cat sfaturile au venit din partea lui Cristian Margarit, apreciatul consultant in nutritie si fitness.

Cristian Margarit este cu adevarat pasionat de tot ce inseamna sanatate, iar asta se simte. Aseara, facand dovada unui real talent de orator, a reusit sa insufle pasiunea lui tuturor celor prezenti in Showroom-ul Exotique. Folosindu-se de exemple din experienta personala, Cristian Margarit ne-a ajutat sa intelegem mai bine pasii pe care ar trebui sa-i urmam ca sa ne bucuram de o viata sanatoasa, indiferent de varsta. Alimentatia omului modern cu problemele ei, alimentele pe care ar trebui sa le evitam, dar si importanta consumului de produse cat mai naturale si rolul suplimentelor nutritive de calitate au fost temele in jurul carora a gravitat dezbaterea de seara trecuta. Spun dezbatere pentru ca, asa cum era de asteptat, subiectul ne-a trezit interesul si am fost cu totii dornici sa aflam cat mai multe, profitand la maximum de ocazia de a ne afla fata in fata cu un specialist in domeniu.
La aceasta noua editie a intalnirilor Exotique dedicate sanatatii ne-am bucurat sa ii avem alaturi si pe doamna Carla Coanda, de la Alese pe gustul meu, magazin cu produse bio si produse naturale, si pe prietenii nostri de la El Dor Plant, care au oferit publicului, spre degustare, produse de tip raw food.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus