Vineri, 28 Octombrie 2011 18:12

Fascinatia numerelor

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(11 Voturi)

Va dau intalnire joi, 3 noiembrie, incepand cu ora 18.00, in Showroom-ul Exotique, la o intalnire exotica pe o tema pasionanta, numerologia. Dupa cum bine stim, cifra 3 are o puternica incarcatura spirituala, asa ca, la urma urmei, faptul ca ne intalnim intr-o zi ce sta sub semnul cifrei 3 poate ca nu este o pura intamplare... Ghid in lumea fascinanta a numerelor ne va fi renumitul bioterapeut si numerolog Anatol Basarab.

Prima datorie a omului fata de sine insusi este sa se autocunoasca. Asemenea astrologiei, numerologia ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine calitatile si defectele, ne poate ajuta sa intelegem de unde venim si incotro ne indreptam. Numerologia nu ne prezice viitorul, ci ne releva anumite trasaturi individuale pe care trebuie sa le exploatam, indicandu-ne calea de urmat pentru a ne implini menirea.
Despre importanta numerelor in viata noastra, despre relevanta zilei de nastere pentru parcursul fiecaruia dintre noi si despre cifra destinului va invit sa aflam impreuna mai multe de la invitatul intalnirii noastre, bioterapeutul Anatol Basarab, care are o vasta experienta in domeniul numerologiei. Noi si viata, Ce este karma noastra - o abordare numerologica, Compatibilitati intre parteneri si Cifra destinului si tipul de energie care te caracterizeaza sunt temele majore pe care va propun sa le abordam cu aceasta ocazie.
Ne vor fi alaturi prietenii nostri de la Alese pe gustul meu, magazin cu produse naturale si produse bio. Si, cum delicatesele culinare trebuie sa aiba alaturi un vin bun acesta va fi oferit spre degustare de cramele Corcova Roy&Damboviceanu.
Seara nu ar fi completa fara deja traditionala tombola cu premii constand in produse si vouchere oferite de magazinul Alese pe gustul meu si in cadouri Exotique. Premiul principal va fi oferit de numerologul Anatol Basarab si consta intr-o analiza numerologica completa si un exemplar din cartea Viata care ne traieste.
Va astept cu drag! (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus