Vineri, 04 Noiembrie 2011 17:41

O seara sub semnul cifrei 3

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(21 Voturi)

Cea de-a treia intalnire exotica, organizata in seara zilei de 3 noiembrie, a fost una cu totul deosebita. Ne-am bucurat sa-i avem alaturi pe Anatol Basarab, cunoscutul numerolog si bioterapeut, pe mai vechii nostri prieteni de la Alese pe gustul tau, magazin de produse bio si produse naturale, si pe reprezentantii cramelor Corcova Roy & Damboviceanu. Au trecut pragul ShowRoom-ului Exotique peste 150 de oaspeti. Asadar, o seara cu adevarat magica, ce a stat, firesc, sub semnul cifrei 3.

Trebuie sa recunoastem: numerele ne fascineaza. De la cifrele recurente din basme la cifrele si numerele despre care se spune ca ne guverneaza existenta, prin ziua, luna si anul nasterii, toate sunt incarcate de simbolism si nu sunt intamplatoare. De asta ne-a convins, joi seara, invitatul special al intalnirii exotice, Anatol Basarab, care ne-a condus, cu rabdare si intelepciune, prin universul numerologiei si, implicit, al autocunoasterii.
Parcursul spiritual al serii a fost intregit, in mod armonios, de cel gustativ si olfactiv, ciocolata si cozonaceii de la Alese pe gustul tau facand casa buna cu vinurile Corcova.Traditionala tombola, care a incheiat evenimentul, a prilejuit si o surpriza: premiul principal, oferit de Anatol Basarab, a fost castigat de Cristina Groza, cea care a deschis seria intalnirilor noastre exotice, in luna septembrie. Arhitectul specialist Feng Shui se va afla, asadar, fata in fata cu specialistul in numerologie, pentru o analiza numerologica integrala.Ne pregatim deja pentru intalnirea exotica din decembrie, la care va astept cu drag!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus