Marti, 15 Noiembrie 2011 14:33

Christmas Bazaar 2011, o sarbatoare a prieteniei intre popoare

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(13 Voturi)

De principalul eveniment caritabil organizat anual de International Women Association of Bucharest, Christmas Bazaar, ne mai despart doar trei saptamani. Bazarul de Craciun a ajuns la varsta maturitatii, la cea de-a 21-a editie. Este un eveniment unic, ce a castigat nu numai aprecierile comunitatii internationale din Bucuresti, ci si simpatia publicului roman.

Scopul Christmas Bazaar este promovarea diversitatii prin cultura si colectarea de fonduri pentru actiuni caritabile. Misiunile diplomatice din Romania participante la eveniment vor avea, fiecare, cate un stand cu mancaruri traditionale si un altul cu obiecte, produse de artizanat si decoratiuni de Craciun. La editia din 2010, la Christmas Bazaar au participat 32 de tari, din Europa, Asia, America Latina si America de Nord. Este o frumoasa "intrecere" intre statele participante, care se prezinta la Bazarul de Craciun cu tot ce este mai frumos si mai interesant in cultura lor. Bazarul de Craciun devine, astfel, locul ideal unde poti gasi minunate cadouri pentru cei dragi. Ca in fiecare an, intr-unul din cele doua standuri ale Romaniei va exista si un mic, dar cochet restaurant cu specific romanesc. Aici, vizitatorii vor fi delectati cu preparate culinare traditionale.
Exotique s-a alaturat deja evenimentului organizat de International Women Association of Bucharest. Anul acesta, vom amenaja cele doua standuri ale Romaniei si vom contribui la colectarea de fonduri prin obiectele pe care le vom dona. Va invit si pe dumneavoastra sa va alaturati initiativei Asociatiei Internationale a Femeilor din Bucuresti, reamintindu-va ca in ShowRoom-ul Exotique am amenajat un colt special pentru donatii. Va asteptam sa ne treceti pragul de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00, si sambata, intre orele 10.00 si 16.00. Toate fondurile stranse cu prilejul Bazarului de Craciun vor fi folosite de catre Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti pentru ajutorarea persoanelor defavorizate din Romania.
Profit de ocazie pentru a va reaminti ca Bazarul de Craciun va avea loc duminica, 4 decembrie, intre orele 10.00 si 16.00, la Romexpo, in pavilionul C3. Costul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar pentru copii accesul este gratuit.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique Christmas Bazaar 2011, o sarbatoare a prieteniei intre popoare