Marti, 22 Noiembrie 2011 13:43

Parteneri pentru modernizarea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(14 Voturi)

Trecem cu totii printr-o perioada dificila, insa, oricat de greu ne-ar fi noua, sa nu uitam in nici un moment ca langa noi sunt oameni a caror durere este, poate, mult mai mare decat problemele noastre. Avem datoria sa le intindem o mana de ajutor, pentru ca numai asa, depasind indiferenta si starea de pasivitate, vom putea schimba lucrurile. Asta fac si membrii Asociatiei Noi Orizonturi Familia, care s-au implicat activ in sustinerea Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni. Impresionati de povestile copiilor internati in aceasta sectie, sotul meu si cu mine ne-am alaturat si noi proiectului lor, cu speranta ca, impreuna, vom mai face un pas catre insanatosirea sistemului medical romanesc.
In Sectia de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni sunt internati, anual, peste 5.000 de copii si adolescenti diagnosticati cu leucemie si cu alte tipuri de cancer, multi dintre ei provenind din medii defavorizate social.
Exotique nu este la prima implicare intr-un proiect de acest tip. Tot la initiativa Asociatiei Noi Orizonturi Familia, am dat o mana de ajutor la renovarea si reamenajarea Centrului de zi Harap Alb, din Bucuresti. Nimic nu se compara cu bucuria si stralucirea din ochii copiilor!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus