Marti, 06 Decembrie 2011 17:27

Bazarul de Craciun, un eveniment de suflet

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

Anul acesta, darnicul Mos Nicolae a venit cu doua zile mai devreme si a facut prima oprire la Bazarul de Craciun, desfasurat duminica, 4 decembrie, la Romexpo. Ma bucur ca Exotique a putut fi prezent la acest minunat eveniment caritabil organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti si ca, impreuna cu dumneavoastra, cei care ati facut donatii in obiecte la ShowRoom-ul Exotique, am reusit sa aducem o raza de speranta semenilor aflati in nevoie, acum, in prag de Craciun.

Mancaruri traditionale, muzica, dansuri, obiecte artizanale, decoratiuni interioare, ornamente de Craciun, de toate s-au putut bucura vizitatorii Bazarului de Craciun. A fost o ocazie minunata de a alege cadourile potrivite pentru cei dragi, pentru ca, dat fiind numarul mare de tari participante, fiecare cu traditiile si cultura proprii, si oferta de produse a fost mai mult decat generoasa.
Sa nu uitam insa ca, inainte de orice, Bazarul de Craciun ramane un eveniment caritabil. Cum altfel am putea intampina mai frumos Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului decat indreptandu-ne atentia catre cei din jurul nostru si intinzandu-le o mana de ajutor, facandu-ne timp sa le ascultam problemele si plecandu-ne urechea la suferintele lor. Cu fondurile stranse la editia de anul acesta a Bazarului de Craciun, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti va putea ajuta centre de ingrijire medicala pentru varstnici, case de copii, scoli si spitale in dificultate. Alaturi de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, am aratat, o data in plus, ca impreuna putem implini vise, pentru ca lucrurile sa mearga mai bine.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus