Vineri, 09 Decembrie 2011 11:00

La Exotique, intampinam Craciunul cu multe surprize

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(9 Voturi)

Intreaga echipa Exotique se pregateste sa intampine cum se cuvine sarbatorile de iarna, iar Petrecerea de Craciun reprezinta punctul culminant al evenimentelor Exotique dedicate Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului. Va invit, asadar, pe toti, joi, 15 decembrie, incepand cu ora 18.00, la Petrecerea de Craciun pe care o organizam in Showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, Bucuresti). O seara gandita in spiritul Craciunului, cu invitati speciali si multe, multe surprize!

Petrecerea de Craciun va va prilejui (re)intalnirea cu invitatii evenimentelor noastre lunare. Nu vor lipsi Cristina Groza, maestru Feng Shui, Cristina Vanea, astrolog, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, Anatol Basarab, numerolog, si dr. Angela Laur, specialist in aromaterapie. Mezzosoprana Hortenzia Forray ne va incanta cu un minirecital. Prietenii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu ne vor delecta cu bunatati bio, atmosfera urmand a fi destinsa de vinurile Corcova.
Din seria surprizelor pe care Exotique vi le-a pregatit in aceasta perioada premergatoare Craciunului face parte si noua colectie de decoratiuni, ce pot constitui un cadou cu adevarat minunat pentru cei dragi. Si, nu uitati: la Exotique va asteapta promotii, reduceri si surprize care sa va mearga la suflet! (Foto: Stock.XCHNG)

 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus