Vineri, 16 Decembrie 2011 11:35

Spiritul Craciunului la Exotique

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(9 Voturi)

Seara zilei de ieri a fost una cu totul deosebita pentru intreaga echipa Exotique si pentru mine personal, deoarece Showroom-ul nostru a gazduit Petrecerea de Craciun, gandita ca o reuniune a unei familii mai mari, familia Exotique. In mod traditional, Craciunul este prilejul de reintalnire cu cei dragi, asa ca si noi, la Exotique, am dorit sa le oferim oaspetilor ocazia de a-i (re)vedea pe cativa dintre invitatii speciali ai evenimentelor organizate, de-a lungul acestui an, in Showroom-ul nostru: Cristina Groza, maestru Feng Shui, Cristina Vanea, astrolog, dr. Angela Laur, specialist in aromaterapie, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.

Ne-am lasat cu totii purtati pe aripi de vis de vocea mezzosopranei Hortenzia Forray, invitata de onoare a serii, care a oferit un microrecital de cantece de Craciun. A fost minunat sa ne reunim in jurul bradului, sa ne bucuram de delicioasele preparate bio oferite de colaboratorii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu si sa savuram un pahar cu vin din podgoria Corcova.
Nu puteam sa incheiem seara fara deja traditionala tombola, asteptata cu entuziasm de toti cei prezenti. La urma urmei, sarbatoarea Craciunului trezeste, in sufletul fiecaruia dintre noi, emotia copilului nerabdator sa descopere darul lasat sub brad de Mos Craciun... La Petrecerea noastra, Mosul le-a adus oaspetilor cadouri surpriza atat din partea Exotique, cat si din partea invitatilor speciali ai serii si a partenerilor nostri, magazinul Alese pe gustul meu si cramele Corcova Roy&Damboviceanu.
Va multumesc tuturor celor care ne-ati fost alaturi! A fost o seara minunata, al carei succes sper din tot sufletul sa-l reeditam si cu alte ocazii, la fel de placute!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique Spiritul Craciunului la Exotique