Vineri, 10 Februarie 2012 16:01

O Miercuri Exotica plina de culoare

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(7 Voturi)

Natura ne rasfata cu o paleta cromatica uimitoare. Eu insami, in calatoriile pe care le-am facut, am avut sansa sa vad cat de multe are de oferit Orientul in materie de culoare, de la peisaje absolut superbe la arta decorativa, tesaturi si, nu in ultimul rand, decoratiuni interioare. Culoarea este insa si o metoda de terapie, prin care iti poti regasi echilibrul fizic, psihic si sufletesc. Ne-am obisnuit sa fim inconjurati de culoare, nu ne putem imagina viata in alb si negru, dar poate ca nu suntem pe deplin constienti de importanta si semnificatia culorilor in viata noastra. Impreuna cu artista Elena Ignat, pe numele ei spiritual RazaRa, m-am gandit sa dedic prima intalnire Miercurea Exotica din 2012 cromoterapiei, cu alte cuvinte terapiei prin culoare.

Va invit, asadar, miercuri, 22 februarie, incepand cu ora 18.00, in ShowRoom-ul Exotique, la o seara plina de culoare, a carei ambianta va fi intregita si de alte forme artistice, precum muzica si dansul. Elena Ignat, Maestru International Extrasens, binecunoscut psiholog si terapeut holistic, ne va ghida pasii prin fascinantul univers al culorilor, ne va invata sa intelegem si sa folosim culoarea in beneficiul nostru. RazaRa a dezvoltat o noua forma de arta spirituala, asa-numita pictura terapeutica pe sticla si pe alte materiale naturale, ca o invitatie la (re)descoperirea fiintei noastre launtrice. De asemenea, Elena Ignat este si autoarea unui jurnal spiritual cu adevarat impresionant, 12 ani si 11 luni de ucenicie langa fiul si Maestrul meu M., o culegere de experiente personale din care putem invata cu totii.
Elena Ignat va fi prezenta in mijlocul nostru la Miercurea Exotica din 22 februarie, gata sa ne impartaseasca din experienta ei in terapia prin culoare. Vom afla lucruri utile fiecaruia dintre noi, pentru o mai buna intelegere a propriei persoane si a celor din jurul nostru. (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique O Miercuri Exotica plina de culoare