Vineri, 24 Februarie 2012 11:20

Tineretea, o stare care se invata

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(6 Voturi)

Tinerete fara batranete... Astazi s-ar parea ca asa ceva nu mai este doar un vis, ancorat in imaginarul basmelor si al povestilor cu final fericit. Ne dorim sa fim tineri, energici, sa ne bucuram din plin de viata si, daca s-ar putea, sa nu resimtim trecerea timpului, mai ales in planul aspectului fizic. Daca am sti cat de usor este sa facem primii pasi spre transformarea acestui vis in realitate!... Saptamana viitoare, pe 29 februarie, va invit sa treceti pragul ShowRoom-ului Exotique pentru o noua intalnire Miercurea Exotica. Vom afla impreuna cele 6 secrete antiaging de la un specialist in materie, psihologul si profesorul taoist Adrian Cranta, Presedintele Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung.

Relaxarea, somnul, meditatia, fitness-ul, alimentatia si sexul, acestea ar fi, pe scurt, cele sase secrete care ne pot ajuta sa ne mentinem tineri, atat fizic, cat si sufleteste. Sunt mai eficiente decat orice produs cosmetic si mai benefice decat orice operatie estetica... L-am invitat pe Maestrul Adrian Cranta, psiholog la centrul Fit for Life, sa ne vorbeasca despre subiecte care ne privesc pe toti si care ne pot imbunatati considerabil viata: cum sa ne simtim bine in propria piele, ce este fantana tineretii, cum sa mancam natural pentru a fi si sanatosi si frumosi. Este o ocazie excelenta sa aflam cum ne putem mentine echilibrul emotional pentru a face fata provocarilor de zi cu zi, dar si cum sa ajungem sa fim impacati cu noi insine.
Adrian Cranta are o activitate cu totul remarcabila. De formatie psiholog, este instructor in sistemul Universal Tao si elev direct al Maestrului Mantak Chia, fondatorul Federatiei Mondiale de Qi Gong. Este primul care a introdus taoismul ca practica ezoterica in Romania, in anul 2001. De atunci si pana astazi, Adrian Cranta a sustinut nenumarate cursuri de ezoterism, Chi Kung, Tai Chi, Aikido si Tao si a organizat workshop-urile anuale ale maestrului Mantak Chia in Romania. Din 2006, Adrian Cranta organizeaza cursurile Feng Shui Research Center in Romania. Va astept cu drag! (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus