Joi, 15 Martie 2012 09:00

O intalnire pentru trup si suflet

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(6 Voturi)

Imi face o deosebita placere sa va invit la o noua intalnire din seria Miercurea Exotica, miercuri, 21 martie, incepand cu ora 18.00, la ShowRoom-ul Exotique. Tema pe care v-o propun se adreseaza atat simturilor, cat si, de ce nu?, sufletului: Magia Aromelor. Vom discuta despre valoarea bioenergetica a uleiurilor eterice cu doamna doctor Angela Laur, medic dermatolog, specialist aromaterapeut si membru in Liga Aromaterapeutilor si Fitoterapeutilor de la Sankt Petersburg.

Uleiurile eterice sunt cunoscute si folosite de mai bine de sase milenii. De-a lungul istoriei, uleiurile aromatice si rasinile au fost asociate multor civilizatii si culturi. In China, de exemplu, tamaia se folosea pentru a purifica aerul si pentru a indeparta spiritele malefice, in timp ce in India, tamaia sfintea ofrandele aduse zeitatilor. La greci si la romani, uleiurile esentiale si ierburile aromate erau parte integranta din viata lor de zi cu zi. Insa, de departe, maestrii incontestabili ai aromaterapiei erau egiptenii si mesopotamienii, care ridicasera aromaterapia la rang de veritabila arta.
Prin energia pe care o degaja, uleiurile eterice ne pot ajuta sa ne echilibram energetic si sa ne imbunatatim relatia pe care o avem cu noi insine si cu tot ce ne inconjoara. Ele actioneaza nu numai la nivelul simturilor, ci si in plan spiritual. Dar despre proprietatile cu adevarat remarcabile ale uleiurilor eterice si beneficiile aromaterapiei veti afla mai multe direct de la specialistul in domeniu care va fi prezent in mijlocul nostru la seminarul Miercurea Exotica, doamna doctor Angela Laur.
Avem pregatite, ca de obicei, o tombola cu premii deosebite si multe surprize! Si, bineinteles, nu vor lipsi nici invitatii speciali. Va astept cu drag! (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus