Luni, 21 Mai 2012 12:00

Scoala Intregului la Miercurea Exotica

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(5 Voturi)

Imi face din nou placere sa va invit la o intalnire deosebita, organizata, ca de obicei, de echipa Exotique, in ShowRoom-ul nostru. Miercuri, 23 mai, de la ora 18.00, va astept la un dialog cel putin interesant despre Scoala Intregului, tehnicile pentru cresterea potentialului uman si formulele pentru descoperirea si organizarea energiilor din locul in care traim, cu Maestrul Alexandru Relu Culcea, fondatorul Scolii Intregului AIO.

Va intrebati, probabil, ce este Scoala Intregului. Deocamdata, nu va spun decat ca Scoala Intregului cumuleaza, imbina si sintetizeaza cunostintele specifice diverselor stiinte spirituale in vederea regasirii caii personale catre Creatia Divina. Prin cursuri de Reiki, bioenergoterapie, Feng Shui, radiestezie si stiinta cristalelor sau autocontrol mental, Scoala Intregului isi asuma misiunea de a ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea vietii, creand un mediu sanatos, energizant si protector. In viziunea Scolii Intregului AIO, schimbarea incepe de la nivel individual, pentru ca vindecarea fiecaruia dintre noi va duce, implicit, la vindecarea planetei. Mai multe detalii despre aceste stiinte spirituale si despre cum ne pot influenta ele viata in bine veti afla la intalnirea noastra de miercuri seara, direct de la Alexandru Relu Culcea, Maestru Profesor de Karuna Reiki, Reiki Tibetan si Reiki Usui, specialist in Feng Shui, Tao si infoenergetician expert radiestezist.
De la intalnirea de miercuri nu vor lipsi mult asteptata tombola si surprizele pe care, alaturi de intreaga echipa Exotique, le-am pregatit cu drag pentru toti cei care vor trece pragul ShowRoom-ului nostru. (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique Scoala Intregului la Miercurea Exotica