Joi, 28 Martie 2013 15:52

Sub vraja Orientului, in noul ShowRoom Exotique

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(3 Voturi)

Aseara, intr-o atmosfera profund impregnata de Feng Shui, am inaugurat, alaturi de multi prieteni dragi, dar si de oameni care, sper eu, ne vor deveni prieteni, noul ShowRoom Exotique din soseaua Pipera-Tunari, numarul 40B. Ne-am lasat cu totii fermecati de vraja Orientului si am deschis impreuna acest nou univers Exotique, pe care l-am gandit ca un spatiu eclectic, cu influente de design de pe trei continente. Intr-un singur loc, am reunit, pentru voi, dragi prieteni Exotique, piese de mobilier innobilate de trecerea timpului, decoratiuni chic, accesorii cu stil si corpuri de iluminat pentru spatii cu personalitate, pe care va invit sa le descoperiti in cel mai nou ShowRoom Exotique.
Am savurat impreuna un cocktail, ne-am delectat cu prajiturile oferite de Anamaria Prodan si am avut parte de surprize pe cinste la tombola cu premii speciale oferite de magazinele Exotique, arhitecta si maestrul Feng Shui Cristina Groza, Decora Design si Anamaria Prodan.
M-am bucurat tare mult sa am alaturi, in aceasta seara deosebita pentru mine si echipa Exotique, prieteni de suflet, clienti fideli, care urmaresc cu entuziasm fiecare piesa noua disponibila in magazinele noastre, clienti mai noi, care au patruns de curand in universul Exotique, si vechi colaboratori. Am fost fericita ca printre cei care ne-au fost alaturi s-au numarat Mihaela Borcea, Anamaria Prodan, Galyna Pinzari (Inari Beauty Fashion Lounge), actorul George Mihaita, Ioan Haiduc, dar si multi alti invitati, printre care si Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise, de la ARENA Communications. A fost o seara minunata, in care v-am simtit pe toti cei prezenti membri ai familiei Exotique, si pentru asta va multumesc!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus