Luni, 28 Octombrie 2013 18:08

O seara de basm: Aniversarea a 10 ani de Exotique

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(5 Voturi)

Saptamana trecuta am trait momente cu totul si cu totul speciale in showroom-ul nostru din Splaiul Unirii. Miercuri a avut loc evenimentul Exotique Open Day, prin care am celebrat implinirea a zece ani de existenta ai brandului si magazinelor Exotique. Zece ani de avangarda in design, zece ani de frumos, de incercari si de realizari.
A fost asa cum mi-am dorit si chiar peste asteptari: o seara colorata, o seara magica, de basm, derulata intr-o atmosfera incarcata de entuziasm si bucurie, cu multi prieteni si cu numeroase surprize, asa cum merita un brand care este trendsetter in domeniul mobilierului si decoratiunilor.
Am deschis Ziua portilor deschise prin prezentarea noilor colectii, dintre care tin sa mentionez Industrial Collection, o gama provocatoare, indrazneata, cu piese si accesorii inspirate din designul industrial al secolului al XIX-lea.
M-am bucurat ca, in aceasta zi speciala, langa mine au fost oameni care mi-au stat alaturi in toti acesti ani, precum si multi altii care au venit pentru ca iubesc brandul Exotique. Celebrul fashion stylist Catalin Botezatu m-a ajutat sa intretin atmosfera pe tot parcursul zilei. In cadrul evenimentului au vorbit domnul Radu Ghina, Reprezentantul Casei Regale a Romaniei, prof. dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, senatorul Ionel Agrigoroaie, din partea Parlamentului Romaniei, iar doamna Chris Simion, binecunoscut regizor de teatru, a scris special pentru aceasta aniversare nuvela Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique.
Desigur, nu au fost doar vorbe, ci si un cocktail pe cinste, caci o asemenea sarbatoare merita tot ce e mai bun. Am organizat si o tombola pentru cei prezenti, iar Cristi Brancu, un alt prieten vechi, a facut din prezentare un adevarat show, asa cum s-a intamplat si la aniversarea de sapte ani, un alt moment de referinta pentru brandul Exotique. De asemenea, premiile au fost din abundenta. Printre partenerii care au tinut sa ofere cadouri s-au numarat companii si branduri precum Catalin Botezatu, Emidale, Planika, One Club, Caffee LollyPop, restaurantul Bellini, Musette, Depot 96, Blu Concept, Decora Design, arh. specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d'Orient, Corbeanca Planet, Open Sound, Manasra Sweets, restaurantul Vatra Neamului, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB – p.r.n. Event si Marocco De l'Argan.
Invitatii speciali care ne-au onorat cu prezenta au fost numerosi. Tin sa ii amintesc pe reprezentantii Casei Regale a Romaniei, pe diplomatii Yan Jianwu, Consilierul Cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, El Mouatamid Radouan, presedintele Asociatiei Romano-Marocane pentru Cultura si Dezvoltare, Cunningham Jim, atasatul comercial al SUA in Romania, pe domnul Mihai Prundianu, decanul Facultatii de Arhitectura, pe domnul Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete ca Romanita Iovan, Adina Buzatu, Oana Turcu, Manuela si Cristian Tantareanu, Liza Panait, Monica Tatoiu, Ion Haiduc, Geta Voinea, Luana Ungureanu, Iulia Tudorache, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Oseaca, Monica Iagar, Nelly Nastase, Cristian Voicu, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, Andrei Pitis, pe specialistii în design interior, arhitectura si Feng Shui, pe parlamentarii, oamenii politici si jurnalistii prezenti, alaturi de numerosi fani Exotique.
M-am bucurat ca sarbatoarea noastra, o adevarata gala, a suscitat un mare interes din partea televiziunilor si a presei scrise, care au tinut sa participe in numar mare. Acest lucru atesta faptul ca Exotique este un brand important, care face lucruri importante, de mare impact pentru public.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus