Articole filtrate dupa data: Decembrie 2011
Vineri, 23 Decembrie 2011 13:12

Alaturi de prieteni, de ziua mea

Aseara m-am bucurat nespus sa iau parte, impreuna cu prietenii mei, la redeschiderea Restaurantului si ceainariei Casa Satya. Cu acest prilej, in ambianta cu adevarat fermecatoare a Casei Satya mi-am aniversat si ziua de nastere, inconjurata de toti oamenii dragi din viata mea, care m-au rasfatat cu flori minunate si cadouri de suflet. Va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi in aceasta zi speciala!

Publicat in Stil de viata
Joi, 22 Decembrie 2011 11:47

Invitatie la teatru

De-a lungul anilor, piesele de mobilier si decoratiunile Exotique au reprezentat decorul pentru nenumarate evenimente. La acest sfarsit de an, ne bucuram si ne onoreaza invitatia Companiei de Teatru D'AYA de a asigura decorurile pentru un eveniment teatral de exceptie: premiera spectacolului Maitreyi, dupa romanul omonim al lui Mircea Eliade, in care rolul titular va fi interpretat de Maia Morgenstern. Va invit, asadar, la un spectacol cu totul deosebit, in care ambianta orientala va fi intregita de decorul Exotique.

Compania de Teatru D'AYA si-a propus sa ofere publicului bucurestean un spectacol studiu, bazat pe o dramatizare dubla. Pe scena Salii Mari a Teatrului de pe Lipscani se vor intalni, in versiunea teatrala semnata de Chris Simion, cele doua puncte de vedere ale eroilor povestii de iubire: viziunea lui Mircea Eliade, autorul romanului Maitreyi, si perspectiva lui Maitreyi Devi, autoarea volumului Dragostea nu moare. In operele lor, fiecare dintre cei doi indragostiti si-a transpus subiectiv propriile trairi sufletesti si sentimentele intense, dincolo de reguli, prejudecati, religie si cultura.
Pe scena Teatrului de pe Lipscani vor da viata personajelor lui Mircea Eliade artisti consacrati si actori din tanara generatie. Piesa ii are in distributie pe Maia Morgenstern (Maitreyi la 60 de ani), Ailyin Cadir (Maitreyi la 16 ani), Vlad Zamfirescu (Mircea Eliade), Doru Ana (Narendra Sen, tatal lui Maitreyi), Anca Sigartau (Srimati Devi, mama lui Maitreyi), Jasmine Iliescu (Chabu, sora lui Maitreyi in varsta de 8 ani), Carla Maria Teaha (Lilu, verisoara lui Maitreyi), Marius Chivu (Mantu, verisorul lui Maitreyi), Radu Micu (Harold, prietenul lui Eliade), Teodora Garofil (servitoarea). Coregrafia este semnata Carmen Pesantez, iar scenografia ii apartine Adinei Mastalier.
Primele reprezentatii cu spectacolul Maitreyi sunt programate in zilele de 28, 29 si 30 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani – Sala Mare.
Un spectacol pe care vi-l recomand din tot sufletul!

Publicat in Despre Exotique
Miercuri, 21 Decembrie 2011 11:55

Ne vedem la Casa Satya!

Imi face o deosebita placere sa va invit pe toti maine, joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, la evenimentul de redeschidere a Restaurantului si ceainariei Casa Satya (Bulevardul Banu Manta, nr. 25, Sector 1, Bucuresti). Cu acest prilej, va lansez invitatia deschisa sa fiti alaturi de mine pentru a sarbatori impreuna ziua mea de nastere. Cum altfel mi-as putea sarbatori ziua de nastere mai frumos daca nu inconjurata de prieteni, in mijlocul celor de care ma simt legata printr-o pasiune comuna, pasiunea pentru frumos si pentru Orient? Va invit la o noua incursiune, gastronomica si nu numai, in fascinantul Orient, care ne va cuceri, cu siguranta, cu aromele, culorile si sonoritatile sale. Restaurantul Casa Satya este o oaza de liniste si relaxare in inima Bucurestiului, unde te poti bucura de preparate inspirate din milenara intelepciune Ayurvedica a Indiei si savura un ceai aromat, in timp ce rasfoiesti o carte spirituala, pe fundal de muzica ambientala... Va astept pe toti cu drag!

Publicat in Stil de viata
Marti, 20 Decembrie 2011 12:14

Pregatiri de Sarbatori

De Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului nu ne mai despart decat cateva zile… Este, probabil, perioada cea mai intensa, cea mai efervescenta, ne simtim cuprinsi de febra pregatirilor, cu tot ce presupun ele, de la pregatirea sufleteasca la decorarea locuintei, pregatirea bucatelor traditionale sau - de ce nu? - exotice, impodobirea bradului, alegerea cadourilor potrivite, asteptarea lui Mos Craciun... Imi amintesc cu mare placere ca anul trecut, pe vremea aceasta, participam, alaturi de fiica mea Jennifer, la o editie speciala de sarbatori a emisiunii Confidential, de la Antena 2, realizata de Cristi Brancu si Oana Turcu, in care am avut ocazia sa evoc si traditiile de sarbatori de pe alte meleaguri, mai exotice, precum China, Thailanda sau Malaezia, la care am luat si eu parte in timpul calatoriilor mele.

Publicat in Stil de viata
Vineri, 16 Decembrie 2011 11:35

Spiritul Craciunului la Exotique

Seara zilei de ieri a fost una cu totul deosebita pentru intreaga echipa Exotique si pentru mine personal, deoarece Showroom-ul nostru a gazduit Petrecerea de Craciun, gandita ca o reuniune a unei familii mai mari, familia Exotique. In mod traditional, Craciunul este prilejul de reintalnire cu cei dragi, asa ca si noi, la Exotique, am dorit sa le oferim oaspetilor ocazia de a-i (re)vedea pe cativa dintre invitatii speciali ai evenimentelor organizate, de-a lungul acestui an, in Showroom-ul nostru: Cristina Groza, maestru Feng Shui, Cristina Vanea, astrolog, dr. Angela Laur, specialist in aromaterapie, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.

Ne-am lasat cu totii purtati pe aripi de vis de vocea mezzosopranei Hortenzia Forray, invitata de onoare a serii, care a oferit un microrecital de cantece de Craciun. A fost minunat sa ne reunim in jurul bradului, sa ne bucuram de delicioasele preparate bio oferite de colaboratorii nostri de la magazinul Alese pe gustul meu si sa savuram un pahar cu vin din podgoria Corcova.
Nu puteam sa incheiem seara fara deja traditionala tombola, asteptata cu entuziasm de toti cei prezenti. La urma urmei, sarbatoarea Craciunului trezeste, in sufletul fiecaruia dintre noi, emotia copilului nerabdator sa descopere darul lasat sub brad de Mos Craciun... La Petrecerea noastra, Mosul le-a adus oaspetilor cadouri surpriza atat din partea Exotique, cat si din partea invitatilor speciali ai serii si a partenerilor nostri, magazinul Alese pe gustul meu si cramele Corcova Roy&Damboviceanu.
Va multumesc tuturor celor care ne-ati fost alaturi! A fost o seara minunata, al carei succes sper din tot sufletul sa-l reeditam si cu alte ocazii, la fel de placute!

Publicat in Despre Exotique

Intreaga echipa Exotique se pregateste sa intampine cum se cuvine sarbatorile de iarna, iar Petrecerea de Craciun reprezinta punctul culminant al evenimentelor Exotique dedicate Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului. Va invit, asadar, pe toti, joi, 15 decembrie, incepand cu ora 18.00, la Petrecerea de Craciun pe care o organizam in Showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, Bucuresti). O seara gandita in spiritul Craciunului, cu invitati speciali si multe, multe surprize!

Publicat in Despre Exotique
Marti, 06 Decembrie 2011 17:27

Bazarul de Craciun, un eveniment de suflet

Anul acesta, darnicul Mos Nicolae a venit cu doua zile mai devreme si a facut prima oprire la Bazarul de Craciun, desfasurat duminica, 4 decembrie, la Romexpo. Ma bucur ca Exotique a putut fi prezent la acest minunat eveniment caritabil organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti si ca, impreuna cu dumneavoastra, cei care ati facut donatii in obiecte la ShowRoom-ul Exotique, am reusit sa aducem o raza de speranta semenilor aflati in nevoie, acum, in prag de Craciun.

Mancaruri traditionale, muzica, dansuri, obiecte artizanale, decoratiuni interioare, ornamente de Craciun, de toate s-au putut bucura vizitatorii Bazarului de Craciun. A fost o ocazie minunata de a alege cadourile potrivite pentru cei dragi, pentru ca, dat fiind numarul mare de tari participante, fiecare cu traditiile si cultura proprii, si oferta de produse a fost mai mult decat generoasa.
Sa nu uitam insa ca, inainte de orice, Bazarul de Craciun ramane un eveniment caritabil. Cum altfel am putea intampina mai frumos Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului decat indreptandu-ne atentia catre cei din jurul nostru si intinzandu-le o mana de ajutor, facandu-ne timp sa le ascultam problemele si plecandu-ne urechea la suferintele lor. Cu fondurile stranse la editia de anul acesta a Bazarului de Craciun, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti va putea ajuta centre de ingrijire medicala pentru varstnici, case de copii, scoli si spitale in dificultate. Alaturi de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, am aratat, o data in plus, ca impreuna putem implini vise, pentru ca lucrurile sa mearga mai bine.

Publicat in Despre Exotique
Te afli aici: Despre Exotique Articole filtrate dupa data: Decembrie 2011