Articole filtrate dupa data: Iulie 2012

Luni, 16 iulie, am fost onorata sa ma numar printre invitatii Familiei Regale a Romaniei la Palatul Elisabeta, la seara dedicata Furnizorilor Casei Regale, Exotique fiind una dintre companiile distinse cu acest titlu valoros. Evenimentul s-a bucurat de participarea Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei si a reunit reprezentanti ai celor 37 de societati comerciale carora li s-a decernat prestigioasa distinctie, de la reluarea acestei traditii, in 2003, si pana in prezent.

Publicat in Stil de viata
Sambata, 07 Iulie 2012 14:10

Acasa la Anamaria Prodan

La cateva zile dupa ce Anamaria Prodan a fost in ShowRoom-ul Exotique, i-am intors vizita si am ajutat-o sa-si amenajeze casa cu mobilierul marocan comandat la noi. Asa cum veti vedea in fragmentul din emisiunea Dragoste in prelungiri, de la Euforia TV, pe care va invit sa-l urmariti in continuare, Anamaria a ales piese de mobilier elegante, care au castigat de la bun inceput aprecierile mamei vedetei, solista de muzica populara Ionela Prodan. Tuturor acestor piese, Anamaria a stiut sa le confere o dimensiune practica, demonstrand ca in aranjarea pe gustul tau a spatiului in care locuiesti nu ai nevoie decat de curaj si de un strop de imaginatie.

Publicat in Stil de viata

In urma cu numai cateva saptamani, ne-a vizitat la ShowRoom-ul Exotique Anamaria Prodan, vedeta Euforia TV si buna prietena de-a mea, aflata in cautarea catorva piese de mobilier pentru resedinta ei. Anamaria si-a amenajat locuinta cu gust, valorificandu-si astfel pasiunea pentru mobilierul clasic, masiv, oriental, pe care ne-a marturisit ca a mostenit-o de la tatal ei, dar de care s-a apropiat pe parcurs. Pe Anamaria a insotit-o baietelul ei, Bebe, care s-a simtit la Exotique in largul lui. Incursiunea vedetei in ShowRoom-ul Exotique o puteti vedea urmarind un fragment din emisiunea Aneimaria Prodan, Dragoste in prelungiri, difuzata la Euforia TV.

Publicat in Stil de viata
Te afli aici: Despre Exotique Articole filtrate dupa data: Iulie 2012