Pusa Hack - Blog
Luni, 04 Noiembrie 2013 11:20

Casele romanilor, mai frumoase cu Exotique

Exotique a implinit 10 ani, un deceniu de cand infrumuseteaza casele romanilor cu mobilier, decoratiuni si accesorii aduse de pe taramuri indepartate, exotice, orientale. Toate acestea vin cu incarcatura lor culturala si spirituala, astfel ca ele nu sunt simple obiecte de decorat casa, ci obiecte deosebite, chiar piese de colectie si unicate valoroase.
Ideea de a incepe sa aduc si sa vand mobilier de calitate din Orient, precum si de a construi un brand puternic mi-a venit atunci cand mi-am dat seama ca pe piata din Romania lipseau cu desavarsire astfel de lucruri. Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, m-am indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo. Am avut apoi posibilitatea sa cunosc oameni care creau sau restaurau mobilier de calitate, din esente de lemn rare. Frumusetea, calitatea si originalitatea acestor piese lucrate cu minutiozitate m-au determinat sa incerc sa le propun si romanilor.
Si iata ca am avut dreptate! Multumita incurajarilor pe care le-am primit de-a lungul celor 10 ani... exotici, gratie prietenilor si clientilor fideli, am reusit sa mentin aceasta activitate, in ciuda momentelor mai dificile din punct de vedere economic pe care le traversam acum.
Desigur, pe langa mobilierul oriental, magazinele Exotique ofera mereu colectii noi, aflate in trend, cum este de exemplu Industrial Collection, adusa in aceasta toamna.
Am vorbit despre cum am reusit sa transform pasiunea si preocuparea mea pentru frumos intr-o afacere de succes si intr-un interviu difuzat pe canalul TVR 2, in emisiunea Romania frumoasa.

Publicat in Despre Exotique
Te afli aici: Articole filtrate dupa data: Noiembrie 2013