Vineri, 13 Mai 2011 21:42

Donatie Exotique la IWA Charity Fashion Show

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(12 Voturi)

Eleganta, frumusetea, generozitatea, trei atribute definitorii ale feminitatii, care au stat la baza conceptului IWA Charity Fashion Show, un eveniment exceptional  organizat de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (International Women Association of Bucharest - IWA). Un eveniment caritabil la care Exotique a fost onorat sa participe.

Pe 12 mai, IWA Charity Fashion Show a reunit femei de afaceri, diplomati, designeri, artisti si modele care si-au dat mana pentru un scop nobil: colectarea de fonduri pentru copiii afectati de cutremurul si tsunami-ul din Japonia.
Designeri de prestigiu, precum Venera Arapu, Stephan Pelger, Catinca Roman, Cristian Samfira, Kinga Varga, Oana Savin, Kristina Dragomir si Daniela Frumuseanu, i-au incantat pe cei care au raspuns invitatiei IWA cu cele mai noi colectii. Evenimentul s-a bucurat si de prezenta artistului plastic Septimiu Capatina.
Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, din care fac si eu parte, exista din anul 1978, cand un grup de femei din Romania, alaturi de reprezentante ale mai multor tari din lume, au pus bazele unei asociatii menite sa promoveze prietenia intre femeile de diferite nationalitati care traiesc in Romania. Prin legaturile lor de prietenie, membrele IWA promoveaza cultura si traditiile romanesti, incurajeaza schimburile culturale si sprijina proiecte caritabile.
Asa cum am facut si cu alte ocazii, in cadrul IWA Charity Fashion Show, Exotique a donat cateva produse care au fost scoase la licitatie. Ne dorim din toata inima ca astfel sa putem aduce si noi o raza de speranta pentru copiii din Japonia.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata Donatie Exotique la IWA Charity Fashion Show