Miercuri, 25 Mai 2011 00:01

NICHI propune o noua viziune asupra elegantei urbane

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(12 Voturi)

Universul modei ocupa un loc cu totul special in sufletul meu. Joia trecuta, am avut placerea sa iau parte la evenimentul de lansare a colectiei EVENTS 2011, semnata NICHI Cristina Nichita. Evenimentul a avut loc in cadrul Galeriei Designerilor Romani, de la etajul al doilea al Magazinului Cocor.

Cristina Nichita ne-a incantat cu cele 40 de tinute pe care le-a pregatit pentru lansare. Am admirat ingeniozitatea binecunoscutului designer roman, care a adus in fata publicului rochii extrem de rafinate, abordand trei look-uri si trei modalitati de expresie diferite. Noua colectie a Cristinei Nichita are ceva pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem mai feminine, mai nonconformiste sau mai expansive. Rochiile sunt realizate din fibre usoare, confortabile, uni sau cu imprimeuri in degrade si borduri spectaculoase.

Despre Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor trebuie sa stiti ca este singurul magazin multibrand din Romania unde puteti gasi creatiile celor mai importanti designeri autohtoni. La Galeria Designerilor Romani nu numai ca ai sansa sa gasesti cele mai variate si mai noi colectii, dar poti sa-ti realizezi tinute de designer la comanda. Merita sa-i treceti pragul!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus