Duminica, 03 Iulie 2011 11:07

Despre cadouri

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(11 Voturi)

Fie ca vorbim de o aniversare, de o onomastica, de marile sarbatori de peste an, fiecare bucurie mai mica sau mai mare din viata noastra si a celor dragi este sau ar trebui sa fie insotita de un cadou. Dar sa faci un cadou nu este niciodata usor. De multe ori, n-avem timp sa cautam ceva cu semnificatie si facem alegeri banale: parfumuri, bijuterii etc. Si, uite-asa, ajungem sa le cumparam doar ca sa spunem ca am facut un cadou. Alegem lucruri scumpe, gandindu-ne ca pretul va compensa lipsa aspectului esential: emotia si bucuria celuilalt.
Sa nu uitam ca, dincolo de simplul gest, stau sentimentele noastre pentru persoana careia ii oferim cadoul. Din experienta va spun ca un cadou este mult mai incarcat de semnificatie decat cuvintele, asa ca el trebuie ales cu grija, incat chiar sa-i faca placere persoanei care il primeste. Desi se spune ca intentia conteaza, si cadoul are rolul lui in mentinerea unei relatii frumoase cu Celalalt. Este o forma de comunicare in sine. Sfatul meu ar fi sa incercati sa va puneti in pielea celuilalt atunci cand cautati un cadou, sa incercati sa vedeti ce i-ar face intr-adevar placere. Nu este neaparat nevoie sa fie ceva scump, nici ceva de dimensiuni mari, ci ceva de care persoana respectiva sa se poata folosi, de care sa-si aminteasca cu placere. Cred ca cel mai important este sa nu facem din a oferi un dar o simpla formalitate, lipsita de orice emotie.
Pe aceasta tema imi amintesc ca am discutat si intr-una din editiile emisiunii Agentul Vip, in urma cu doi ani, in preajma zilei de 8 martie. Un original top 10 al cadourilor oferite si primite de vedete, printre care veti descoperi si cateva obiecte Exotique.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata Despre cadouri