Vineri, 26 August 2011 12:29

Incursiune in Orient

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(7 Voturi)

In urma cu aproape doua decenii, imi incepeam, cu pasi marunti, dar siguri, calatoria catre fascinanta lume a Orientului. Se spune ca pofta vine mancand... As putea spune ca asa s-a intamplat si in cazul meu, puntea de legatura intre Emidale, afacerea de la care am pornit, si Exotique fiind metropola Dubai, in care eu si sotul meu ne-am descoperit si cultivat pasiunea pentru tot ce inseamna arta si cultura orientale.
Despre cum se impaca pasiunea pentru moda cu cea pentru Orient, despre cum m-au schimbat yoga si Feng Shui-ul, despre tendintele in amenajarea interiorului si despre multe altele am discutat recent in emisiunea Vedetele se intreaba, de pe B1 TV, in calitate de invitata a bunei mele prietene Clara Rotescu, ea insasi o persoana pasionata de Orient si o clienta fidela a magazinelor Exotique.
In ultima parte a aceleiasi emisiuni, filmata in atmosfera relaxanta si primitoare specifica terapiilor ayurvedice, Clara Rotescu m-a supus la proba unui test fulger, plecand de la intrebarile adresate de telespectatori. Raspunsurile la intrebarile despre bucuriile mari si mici din viata mea le puteti afla urmarind fragmentul de mai jos.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus