Vineri, 30 Septembrie 2011 21:28

A manca bio, mai mult decat o moda

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

Aseara, in Showroom-ul Exotique, ne-am bucurat sa va avem alaturi la un eveniment pentru sanatate, o seara bio, organizata in colaborare cu El-Dor Plant. Printre invitati s-au numarat si prieteni buni ai magazinelor Exotique, unul dintre acestia fiind si Dana Savuica, o adepta a alimentatiei sanatoase, aflata mereu in cautarea frumusetii naturale.

In cazul meu, interesul pentru frumos si spiritualitate este strans legat de o adevarata pasiune pentru viata sanatoasa. Calatoriile in Orient au avut nu numai darul de a ma apropia de culturi cu totul deosebite, ci si de a ma ajuta sa inteleg mai bine cat de importante sunt alimentatia si un regim de viata sanatos pentru a te simti in armonie cu tine insuti si cu cei din jur.
Astfel ca ideea de a organiza un asemenea eveniment, ce poate parea inedit pentru Exotique, a venit in mod firesc, acum, la inceput de toamna, cand simtim nevoia sa ne eliberam organismul de excesele din timpul vacantei de vara si sa ne intarim pentru a putea trece mai usor peste sezonul rece. A fost o seara ca intre prieteni, cu preparate culinare ce pot fi si sanatoase si gustoase! Le-au prezentat si oferit spre degustare prietenii nostri de la El-Dor Plant, adevarati specialisti in alimente bio si produse de tip raw-food. Ne-am convins cu totii ca alimentatia bio este mult mai mult decat o moda!
Cred ca nu gresesc cand spun ca vedeta serii a fost sucul de grau incoltit, un veritabil supermedicament. Ce face sucul de grau incoltit atat de special? Este alimentul perfect din punct de vedere nutritional, pentru ca 3 litri de suc de grau verde incoltit organic echivaleaza cu peste 70 kilograme de legume de gradina cultivate in conditii bio. Sucul de grau incoltit este extrem de bogat in minerale, vitamine, aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni. Nu ar trebui sa lipseasca din nici o cura de detoxifiere si din nici o dieta!
Sper ca v-am convins si pe dumneavoastra sa incercati sucul de grau incoltit, pentru a va bucura de proprietatile sale cu adevarat miraculoase!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus