Sambata, 29 Octombrie 2011 18:15

In lumea Regelui

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(15 Voturi)

Marti, 25 octombrie, ziua Majestatii Sale Regelui Mihai I a fost sarbatorita la Opera Nationala din Bucuresti printr-un concert de gala. Un eveniment de inalta tinuta, la care am avut onoarea sa fiu invitata impreuna cu fiicele mele. Imi amintesc cu deosebita placere de aceasta seara in care fiecare dintre cei prezenti in sala Operei s-a simtit ca un oaspete la palat.
Majestatea Sa Regele Mihai I a fost insotit la eveniment de Majestatea Sa Regina Ana, de Principesa Margareta si de Principele Radu. Majestatii Sale i-au fost alaturi la aniversarea celor 90 de ani inalti oaspeti din tara si din strainatate, membri ai Familiilor Regale din Europa si Asia.

A fost o seara minunata, in care ne-am lasat inca o data fermecati de sunetul muzicii clasice. Programul serii, sustinut de Orchestra Operei si de Orchestra Reprezentativa a Armatei, conduse de dirijorul Tiberiu Soare, a inclus atat lucrari de mare popularitate, cat si creatii din repertoriul clasic dintre cele mai indragite de catre Majestatea Sa. Concertul s-a incheiat, in mod emotionant, cu Imnul Familiei Regale, urmat de traditionalul La Multi Ani!, in care toti cei din sala Operei si-au unit glasurile in cinstea Majestatii Sale.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata In lumea Regelui