Marti, 08 Noiembrie 2011 11:00

Pregatiri pentru Craciun

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(12 Voturi)

Joi, 10 noiembrie, de la ora 11.00, la ShowRoom-ul Exotique va avea loc un Coffee Morning, intalnirea informala a membrelor IWA (International Women Association of Bucharest), printre care sunt onorata sa ma numar si eu. Se apropie sarbatorile de iarna, iar Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti se pregateste sa intampine Craciunul asa cum se cuvine: cu deja traditionalul Christmas Bazaar, principalul eveniment anual de strangere de fonduri organizat de International Women Association of Bucharest.

La editia de anul acesta a Christmas Bazaar, care va avea loc pe 4 decembrie la Centrul Expozitional Romexpo, spatiul de protocol al Asociatiei va fi amenajat in stil Exotique. Joi, cu ocazia intalnirii noastre, vom alege piesele de mobilier si decoratiunile care se vor regasi in acest spatiu. Pana la sfarsitul lunii noiembrie, la Exotique se vor strange donatii in obiecte pentru Bazarul de Craciun.
Cateva cuvinte acum despre International Women Association of Bucharest. Asociatia a fost infiintata in 1978, la initiativa unui grup de femei din tara si din strainatate. Este o organizatie caritabila, non-profit, care functioneaza pe baza de voluntariat. Promovarea prieteniei intre femei de diverse nationalitati, care traiesc in Romania, si strangerea de fonduri in scopuri caritabile sunt principalele obiective ale International Women Association of Bucharest.
Va astept, asadar, la o intalnire ca intre prietene, intr-o atmosfera relaxata. Va invit sa savuram impreuna o cana cu ceai aromat, adus tocmai din indepartatul Orient, si sa spunem povesti cu suflet!

 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus