Vineri, 11 Noiembrie 2011 14:22

Intalnirea membrelor IWA la Exotique, avanpremiera la Christmas Bazaar

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(13 Voturi)

Ieri, 10 noiembrie, oaspeti in ShowRoom-ul Exotique au fost o parte din membrele International Women Association of Bucharest (Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti). Ne-am reunit pentru a pune la punct detaliile in vederea Christmas Bazaar, evenimentul caritabil pe care Asociatia il organizeaza an de an in preajma sarbatorilor de iarna. Ne bucuram ca, la editia de anul acesta a Bazarului de Craciun, Exotique este partener al evenimentului, asigurand mobilierul din spatiul de protocol al Asociatiei si din standul Romaniei.


Ne-a facut o deosebita placere sa il avem alaturi de noi la intalnirea de joi pe Robert Marshall, reprezentantul Corcova. Vinurile din podgoria mehedinteana ce a apartinut odata printului Anton Bibescu au castigat aprecierile tuturor participantelor la eveniment.
In aceste saptamani ce preced Christmas Bazaar va invit, pe toti cei care puteti si doriti, sa ne faceti o vizita la ShowRoom pentru a dona unul sau mai multe obiecte in vederea licitatiei care va avea loc cu ocazia Bazarului de Craciun. In ShowRoom-ul Exotique veti gasi un spatiu unde colectam toate aceste obiecte, care vor fi vandute prin licitatie la evenimentul din 4 decembrie, de la Romexpo. Fondurile obtinute din vanzarea obiectelor vor fi folosite de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti in scopuri caritabile.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus