Vineri, 10 Februarie 2012 13:10

Lansare de carte Florentina Opris

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(11 Voturi)

Zilele trecute, m-am bucurat sa ma numar printre invitatii Florentinei Opris, indragita vedeta Prima TV, la lansarea cartii sale, Sport, Dieta & Vedete, aparuta la editura Litera. Prin acest volum, Florentina Opris isi doreste sa vina in intampinarea tuturor celor care vor sa isi schimbe stilul de viata, acordand mai multa atentie miscarii si alimentatiei sanatoase. Pe langa sfaturi utile in ceea ce priveste sportul si alimentatia, prezentate intr-o maniera extrem de atractiva, cititorii pot afla din cartea Florentinei Opris si cum sunt abordate aceste aspecte de diverse persoane publice.

La evenimentul de lansare din Baneasa Shopping City au mai participat, printre altii, prof. Gheorghe Mencinicopschi, care semneaza prefata volumului, prof. Ovidiu Bojor si Monica Tatoiu. Seara, evenimentul a continuat in ambianta primitoare a cochetului restaurant Ambasad'Or, unde printre invitatii Florentinei Opris s-au numarat si Gianina Corondan si bunul meu prieten Catalin Botezatu.
Lansarea cartii a fost pentru mine si un prilej de reintalnire cu persoane dragi mie, printre care prietena mea de o viata Valeria Racila van Groningen, ea insasi o sustinatoare a stilului de viata sanatos, maestra Feng Shui Cristina Groza, Natalia Zelcer, Thea Haimovitz si Mihai Dragomir, preocupati cu totii de sanatate, miscare si alimentatie naturala.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus