Luni, 20 Februarie 2012 13:30

O luna sub semnul iubirii

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(5 Voturi)

Martea trecuta a fost Valentine's Day. Peste numai cateva zile, pe 24 februarie, va fi Dragobetele. Asadar, am putea spune ca, in luna februarie, iubirea este cuvantul-cheie, care ne pregateste sufletele pentru minunata luna a lui Martisor...
Ne putem exprima dragostea in orice zi si in orice loc pe care il simtim ca rezoneaza cu sentimentele noastre. Acasa, pentru a intregi puterea cuvintelor si a gesturilor, putem sa cream un spatiu intim, cald, confortabil, de ce nu exotic?, in care sa ne simtim bine alaturi de fiinta iubita. Culorile si materialele obiectelor de care ne inconjuram sunt printre elementele cele mai importante de care ar trebui sa tinem seama in amenajarea caminului. Daca adaugam si un strop de cunostinte in materie de Feng Shui, atunci putem considera ca am facut un prim pas pentru a atrage iubirea si energiile pozitive. In continuare, nu ne ramane decat sa stim sa oferim si sa primim dragostea celorlalti.
Sa nu uitam ca 2012, potrivit zodiacului chinezesc, este anul Dragonului de Apa, presarat cu evenimente neprevazute si multe provocari. Banalul si monotonia vor fi greu de suportat in acest an, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou si atractiv. Casa nu face nici ea exceptie, pentru ca spatiul in care locuim si felul in care este el amenajat ne influenteaza starea de spirit si, implicit, relatiile interpersonale. M-am bucurat sa discut pe aceasta tema cu Oana Turcu, Elena Gheorghe si Cristi Brancu in cea mai recenta editie a emisiunii Confidential, de la Antena 2.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata O luna sub semnul iubirii