Joi, 03 Mai 2012 18:27

Zilele Regalitatii in Romania

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(4 Voturi)

In perioada 4-10 mai, Carol Parc Hotel gazduieste un eveniment deosebit, la care imi face placere sa va invit: Zilele Regalitatii in Romania. Cu acest prilej, furnizorii Casei Regale a Romaniei, printre care se numara si magazinele Exotique, prezinta publicului larg o expozitie ce cuprinde obiectele, accesoriile, piesele vestimentare si aranjamentele florale preferate de Casa Regala.

Titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei este o distinctie la care orice companie romaneasca aspira. Pentru Exotique, titlul este o inestimabila dovada de pretuire, care ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa fim tot mai buni.
La Expozitia de la Carol Parc Hotel, deschisa publicului zilnic, gratuit, in intervalul 4-10 mai, intre orele 10.00 si 21.00, participa, printre altii, alaturi de Exotique, Doina Levintza si Dan Coma, Apulum Alba Iulia, Ioana Sucu, David Sandu, Alexandru Ciucu, Cristina Dragomir, Domeniile Segarcea, Rue du Pain.
Puteti transforma vizita la expozitia care celebreaza Zilele Regalitatii in Romania si intr-o experienta culinara deosebita. Chef-ul Marcos Antonio Cano Ruiz, descendent al unei familii cu traditie in deservirea Curtii Regale a Spaniei, va pregati un meniu pornind de la retetele incluse in cartea de bucate a Altetei Sale Principesei Margareta, care a reunit intr-un volum delicatese servite la opt Curti Regale din Europa. Cei care doresc vor putea achizitiona meniul impreuna cu vinul Altetei Sale Principesa Margareta. Tot in cadrul expozitiei vor fi oferite spre vanzare cartea de bucate a Altetei Sale Principesa Margareta si CD-ul cu muzica favorita a Majestatii Sale Regele Mihai. Fondurile obtinute vor fi donate Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.  
Va invit cu drag sa sarbatorim impreuna Zilele Regalitatii in Romania!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus