Sambata, 07 Mai 2011 23:48

O donatie pentru sanatate

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(14 Voturi)

Este minunat sa ne putem aranja un camin confortabil, intr-un stil placut si reconfortant. Putem tinde astfel spre o  adevarata opera de arta, iar arta este o adevarata minune. Dar nu te poti bucura de nimic pe lumea asta fara sa ai grija de santatea ta. Iar adevarata bucurie vine atunci cand reusesti sa contribui inclusiv la sanatatea celor din jurul tau. Este si motivul din care nu aveam cum sa nu contribuim si noi la cea de a sasea editie a galei Arta pentru viata, organizata de Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura sub conducerea doamnei Mihaela Geoana si al carei scop principal il constituie strangerea de fonduri pentru a sustine lupta impotriva cancerului.

 

Scopul principal a fost si a ramas strangerea de fonduri destinate programelor Fundatiei si acordarea de consultatii si mamografii gratuite la Centrul de Diagnostic Renasterea, pentru a sustine lupta impotriva cancerului. Iar la editiile precedente ale galei Arta pentru viata s-au strans sume impresionante de peste 700.000 de euro, care au fost alocate pentru continuitatea campaniilor de informare si realizare de mamografii, ecografii si consultatii la san gratuite, dar au ajutat si la demararea celui mai amplu proiect al Fundatiei constand in achizitionarea si operarea primei Unitati Mobile de Diagnostic pentru San si Col Uterin din Romania.

 

Printre participantii de marca se numara: ambasadorii Italiei, Spaniei, Federatiei Ruse, Greciei, Frantei si Japoniei, presedintele Senatului, Mircea Geoana, si numerosi sustinatori ai Fundatiei: Andreea Esca, Dana Deac, Angela Gheorghiu, Iuliana Tudor, Adela Popescu, Malvina Cervenschi, Dana Rogoz, gala desfasurandu-se sub inaltul patronaj al Ambasadorului Republicii Populare Chineze la Bucuresti, Liu Zengwen, galele precedente de strangere de fonduri ale Fundatiei Renasterea fiind gazduite de inalti diplomati, precum ambasadorul Italiei, Stefano Ronca, ambasadorul Statelor Unite, Nicholas F. Taubman, ambasadorul Israelului, Rodica Radian Gordon, ambasadorul Republicii Franceze, Henri Paul, evenimentele reprezentand si o incursiune in arta, cultura, muzica traditionala si gastronomia specifice fiecarei tari. Ne bucuram ca, prin piesele donate, sa putem contribui si noi la strangerea de fonduri intr-un scop atat de nobil si, in acelasi timp, atat de important.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata O donatie pentru sanatate