Joi, 08 Septembrie 2011 13:13

O zi de miercuri cu totul aparte

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

De cand am infiintat compania Exotique, am incercat in permanenta sa caut si sa aduc publicului romanesc cele mai frumoase si mai interesante obiecte de mobilier si de decoratiuni din lumea intreaga, dar, inainte de toate, am incercat sa aduc prin ele un plus de caldura si de bucurie in viata oamenilor, pentru ca aceste obiecte sunt menite sa ne schimbe caminul si starea noastra de spirit, conferindu-ne un plus de energie si de bucurie. Tot in acest sens s-a nascut si ideea intalnirilor noastre de miercuri, serie de intalniri care a debutat ieri, 7 septembrie, cu un real succes. M-am bucurat de numarul mare de participanti, peste 80, printre care s-au numarat Mioara Olteanu (Planika), Diana Papahagi (Scit Art), Dana Tarniceanu (Global Media), Camelia Muresan (Sistelse), dr. Anneliese Bauer (Stent Life), Alina Nicolae (Space Studio), Csilla Negoita (arhitect), Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise de la ARENA Communications, agentia de PR cu care colaboram. Si, evident, m-a bucurat interesul lor pentru lucrurile pe care le-au gasit in ShowRoom-ul nostru, din Splaiul Unirii, nr. 96, care a gazduit aceasta intalnire. Mai mult chiar decat numarul important de participanti m-a bucurat interesul vadit atat de mai vechii nostri clienti, cat si de cititorii Dacic Cool, care ne treceau pentru prima data pragul, toti avand drept numitor comun preocuparile lor legate de Feng Shui si de designul interior. Si nu mai mica mi-a fost bucuria sa constat interesul suscitat de prezentarea mea si a doamnei Cristina Groza, arhitect specialist Feng Shui, lector si instructor autorizat, membra a Asociatiei Internationale de Feng Shui.

Intrebarile si discutiile au facut ca intalnirea sa se transforme intr-un real dialog, cu solutii si sfaturi utile, atat pentru cei care isi doreau o rearanjare generala a casei, cat si pentru cei care vroiau sa aduca in caminul lor doar un suflu nou cu cateva obiecte decorative, indiferent ca era vorba de un simplu apartament, de o vila sau de o casa la tara. Fiecare a putut gasi obiectele, informatiile si sfaturile menite sa-i ofere noi solutii pentru ca dorintele si planurile lor sa prinda viata si sa aduca un plus de armonie si fericire in viata fiecaruia. M-am bucurat, de asemenea, sa vin in intampinarea acestor oameni minunati cu oferta noastra vizand reduceri de 7%, valabila timp de 7 zile, incepand de ieri, 7 septembrie. Ea priveste achizitionarea obiectelor de decoratiuni interioare si nu se opreste aici, caci vizitatorii nostri se vor putea bucura si de reduceri de 2x7% si chiar de 3x7%.
Un punct de atractie al intalnirii noastre de ieri l-a constituit si tombola, la care premiile au fost asigurate de Exotique, Karma Ayurveda & Beauty SPA (centru situat pe strada Dionisie Lupu, nr. 58), precum si premiul cel mare oferit de catre arhitect specialist Feng Shui Cristina Groza, iar fericitii castigatori au fost Ion Draghicescu, Mioara Olteanu, Ioana Serbanescu si Mihaela Gheorghe. Cred ca auspicile sub care s-a desfasurat prima noastra intalnire din seria Miercurea exotica sunt cu adevarat de bun augur pentru intalnirile noastre viitoare ce vor avea loc in prima zi de miercuri a ficareia dintre lunile urmatoare, cand va vom astepta cu noi si noi surprize, provocari si nenumarate informatii si sfaturi utile. Iar ShowRoom-ul si magazinele noastre va asteapta, intre timp, zi de zi cu obiectele de care aveti nevoie, pentru ca intr-adevar caminul dumneavoastra sa fie casa visurilor voastre.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Exotique O zi de miercuri cu totul aparte